Skip links

Grootjans B.V.

Agrarisch loonwerk

Flexibel

Wij denken met je mee hoe we jouw klus zo goed en snel mogelijk kunnen uitvoeren.

Maatwerk

Elke klus is anders en vraagt om een andere aanpak. Wij hebben de juiste mensen in huis voor elke opdracht.

Altijd bereikbaar

Jij belt, wij nemen op. Je kunt altijd contact met ons opnemen met vragen over jouw opdracht.

Snel en kwalitatief

We werken met ons team snel maar vakkundig en leveren zo goede kwaliteit binnen een korte tijd.

Agrarisch loonwerk van Grootjans

Grootjans B.V. voert vele werkzaamheden uit binnen de landbouw. We richten ons vooral op het persen van hooi en stro met een klein- en grootpakpers. Zo pakken wij de fourage in precies zoals voor jou als klant handig is. Verder vegen we ook terreinen met onze hydraulisch aangedreven rolbezem, zuigen we putten leeg of bestrijden we stof met onze tankwagen.

Je kunt ons ook inschakelen voor het maaien van gazons met onze professionele grasmaaier of voor werkzaamheden met een van onze verreikers. Kortom, je kunt met elke vraag voor werkzaamheden binnen de landbouw bij ons terecht.

Grootjans denkt mee

Wij denken met je mee om de beste oplossing te vinden voor jouw vraag. Flexibiliteit en bereikbaarheid staan bij Grootjans voorop. Als jij belt, nemen wij op. We staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden. Elke klus is anders en is daarmee maatwerk. Overslagbedrijf Grootjans denkt met klanten mee om de opdracht zo snel en kwalitatief mogelijk uit te voeren. Regel jouw klus via Grootjans B.V. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Instagram

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Sla de handen ineen met Grootjans

Schakel ons in voor overslag, transport, loonwerk en verhuur. We denken met je mee om jouw klus snel en vakkundig te klaren. Jij vraagt, wij draaien.

Offerte aanvragen
Chat openen
Heb jij een vraag over onze diensten? Laat het weten en we helpen je verder!