Skip links

Grootjans B.V.

Fourage

Flexibel

Wij denken met je mee hoe we jouw klus zo goed en snel mogelijk kunnen uitvoeren.

Maatwerk

Elke klus is anders en vraagt om een andere aanpak. Wij hebben de juiste mensen in huis voor elke opdracht.

Altijd bereikbaar

Jij belt, wij nemen op. Je kunt altijd contact met ons opnemen met vragen over jouw opdracht.

Snel en kwalitatief

We werken met ons team snel maar vakkundig en leveren zo goede kwaliteit binnen een korte tijd.

Fourage

Hooi en stro in alle soorten en afmetingen

Grootjans B.V. heeft verschillende soorten hooi, kuil, luzerne esparcette en stro. Denk aan 1e of 2e snee, dijk- of weidehooi en fijn of grof. Wij bieden fourage aan in allerlei afmetingen. Onze focus ligt op grootverpakkingen hooi en stro. Op onze locatie in Rilland staan bijvoorbeeld pakken van 300 kilogram hooi en stro klaar.

Zijn die voor jou een tikkeltje te groot? Aangezien wij ons ook richten op agrarisch loonwerk is het geen probleem de fourage te verpakken zoals jij dat graag wilt. Zo persen we er ronde balen van en verkopen we kleine pakken los of gebundeld op aanvraag.

Grootjans denkt met klanten mee

Door ons grote aanbod aan soorten voer en diverse afmetingen hebben we voor jou als klant altijd de juiste optie. Vooral hooi en stro hebben wij altijd klaar liggen. Het voer staat klaar op onze locatie in Rilland. Komt dat niet handig uit? Dan brengen wij het veevoer naar jouw locatie toe.

We denken met je mee om de beste oplossing te vinden: we geven advies en voeren analyses uit op het gebied van fourage. Als jij belt, nemen wij op. Je kunt altijd contact met ons opnemen met vragen over jouw opdracht. Regel het juiste voer voor jouw vee via Grootjans B.V.

Instagram

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Sla de handen ineen met Grootjans

Schakel ons in voor overslag, transport, loonwerk en verhuur. We denken met je mee om jouw klus snel en vakkundig te klaren. Jij vraagt, wij draaien.

Offerte aanvragen
Chat openen
Heb jij een vraag over onze diensten? Laat het weten en we helpen je verder!