Skip links

Grootjans B.V.

Grondverzet

Flexibel

Wij denken met je mee hoe we jouw klus zo goed en snel mogelijk kunnen uitvoeren.

Maatwerk

Elke klus is anders en vraagt om een andere aanpak. Wij hebben de juiste mensen in huis voor elke opdracht.

Altijd bereikbaar

Jij belt, wij nemen op. Je kunt altijd contact met ons opnemen met vragen over jouw opdracht.

Snel en kwalitatief

We werken met ons team snel maar vakkundig en leveren zo goede kwaliteit binnen een korte tijd.

Grondverzet door Grootjans

Wie een gat graaft voor een ander, is loonwerker! Met onze Kobelco 26tons rupskraan of 2,5tons minigraver voorzien wij in elke klus op het gebied van grondverzet. Of het nou gaat om een kleine opdracht of juist een grotere klus. We beschikken over twee mobiele kranen, waarvan een met engcon draaikantelstuk. Daarmee klaren we iedere klus dus in een handomdraai. Zowel zakelijke als particulieren klanten kunnen bij Grootjans B.V. aankloppen met hun opdracht. Grootjans denkt met klanten mee om het grondverzet snel en kwalitatief uit te voeren.

Onze voorraad aan soorten zand en puin

Grondverzet gaat vaak samen met het leveren van zand of grind. We geven onze klanten het totaalplaatje en bieden daarom vrijwel alle producten op dit gebied. Grootjans haalt de producten uit de eigen voorraad of levert op korte termijn. Onze voorraad bestaat onder andere uit drainagezand, ophoogzand, mengpuin en schelpen. Zoek jij brekerzand, betonpuin of Westerscheldezand? Die producten zijn op aanvraag beschikbaar. Lees hier over onze zandhandel.

Instagram

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Sla de handen ineen met Grootjans

Schakel ons in voor overslag, transport, loonwerk en verhuur. We denken met je mee om jouw klus snel en vakkundig te klaren. Jij vraagt, wij draaien.

Offerte aanvragen
Chat openen
Heb jij een vraag over onze diensten? Laat het weten en we helpen je verder!