Skip links

Grootjans B.V.

Zandhandel

Flexibel

Wij denken met je mee hoe we jouw klus zo goed en snel mogelijk kunnen uitvoeren.

Maatwerk

Elke klus is anders en vraagt om een andere aanpak. Wij hebben de juiste mensen in huis voor elke opdracht.

Altijd bereikbaar

Jij belt, wij nemen op. Je kunt altijd contact met ons opnemen met vragen over jouw opdracht.

Snel en kwalitatief

We werken met ons team snel maar vakkundig en leveren zo goede kwaliteit binnen een korte tijd.

Onze voorraad in zandhandel

Grootjans B.V. heeft een groot aanbod aan producten in zandhandel. We hebben een grote voorraad of leveren producten op korte termijn op aanvraag. Onze voorraad bestaat onder andere uit drainagezand, grof zand dat erg geschikt is voor paardenbakken en voor onder betonplaten. Ophoogzand, oftewel plaatzand, is geschikt voor alle toepassingen waaronder straatwerk.

Grootjans heeft ook gebroken puin menggranulaat (0 tot 5 cm) voor verharding op voorraad, net als betonpuin en schone grond. Ten slotte kun je ons inschakelen wanneer je op zoek bent naar schelpen ter decoratie of naar schelpenstof, zeer fijn spul dat erg veel draagkracht geeft wanneer je het lang laat inklinken.

Aanvragen bij Grootjans

Wij denken met klanten mee om de beste oplossing te vinden. Zo gaan wij ook aan de slag met producten op aanvraag om bestaande en nieuwe klanten zo goed mogelijk te helpen. Je kunt onder andere geel en zwart brekerzand bij ons aanvragen, zand dat een goede optie is voor het afwerken van straatwerk. Schakel ons ook in bij jouw zoektocht naar Westerscheldezand, straatzand dat net wat grover is dan ophoogzand. Neem contact op en vraag naar alle mogelijkheden. Wij zijn erg flexibel en altijd bereikbaar om de vragen van onze klanten te beantwoorden.

Instagram

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Sla de handen ineen met Grootjans

Schakel ons in voor overslag, transport, loonwerk en verhuur. We denken met je mee om jouw klus snel en vakkundig te klaren. Jij vraagt, wij draaien.

Offerte aanvragen
Chat openen
Heb jij een vraag over onze diensten? Laat het weten en we helpen je verder!